Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ceylan, İttifaktan söz edilmesi yanlıştır”

Ceylan,  İttifaktan söz edilmesi yanlıştır”

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Ceylan Bandırma'da Liman AVM de gerçekleştirdiği düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında projelerini anlattı, önseçim ile ilgili görüşlerini de belirtti.

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Ceylan Bandırma’da Liman AVM de gerçekleştirdiği düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında projelerini anlattı, önseçim ile ilgili görüşlerini de belirtti.
Basın mensuplarına ve toplantıya katılanlara kendini tanıtarak neden aday olduğunu açıkladı.
Basını kamuoyu adına siyaseti kontrol eden bir araç olduğunu da ifade eden Ceylan özetle şu görüşlere yer verdi:
“İTTİFAKTAN SÖZ EDİLEMEZ ““Bugün geldiğimiz noktada Edremit`in üye sayısı 5600, Bandırma`nın da 2400’e çıkmıştır. Bu da Edremit’in güçlenmesi Bandırma`yı da harekete geçirmiş üye sayısını arttırmıştır. Körfez adaylarının belirli bir gücü var elbette, ancak her aday adayının da şansı eşittir, bir ittifaktan söz edilemez.
Edremit`teki diğer adaylarının Marmara ve merkez aday adaylarına karşı ortak bir tavır aldıklarını söylemek yanlış olur, ben böyle bir propaganda görmedim, ben de kesinlikle ittifaklar içerisinde değilim. Bizim partimizin üyeleri güçlüdür Hukukun üstünlüğüne inanan karakterleri güçlüdür, üyelerimiz yönlendirmelere karşıdır. Üye diyor ki benim özgür iradem var ben ona göre karar veririm, siz bana karışamazsınız böyle bir yönlendirmeyi de kabul etmiyor.”
“BU DEMOKRATİK BİR YARIŞTIR”
Cumhuriyet Halk Parti`mizi güçlendirmek için taktiklerimiz yöntemlerimiz vardır, ben her yere giderim dağ köylerine de giderim Erdek`e giderim Yukarı Yapıcıya giderim Karşıyaka`ya giderim Halk sorunlarına inerim kimin ne derdi var ne gibi sorunları var gider dinlerim bizim taktiklerimiz halkımızdır biz başka taktik bilmeyiz açık siyaset şeffaf aydınlık siyaset yaparız. Bütün arkadaşlarımız değerlidir, ben liste dışı kalsam da partimizin emrindeyim arkadaşlarımız kazanmış olmayacak partimiz kazanmış olacak. Bu demokratik yarıştır, partimiz yükselecek bu yükselişi de gittiğimiz bölgelerde net olarak görüyoruz.”
Haber : Sayim Alkazak



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı